Rustic Hair and Makeup er en moderne salon for hele familien

Vi tilbyder bl.a klip til de helt små, og er meget fleksible i forhold til hvordan det skal foregå. Hvis ”mindstemanden” ønsker at sidde ved mor eller far er det naturligvis muligt. Det er også muligt at sidde i den seje scooter og se tegnefilm, eller ved tegnebordet. Vores mission er, at det skal være en god oplevelse for alle, at komme i salonen – også selvom man er barn og ikke helt kender rutinerne i en salon.

Hos Rustic Hair and Makeup arbejder vi altid med de nyeste trends indenfor klip og farve. Der arbejdes også med helt stilrene og klassiske former for klipninger. Rustic Hair and Makeup bærer præg af, at der både er plads til en klassisk herreklip, kvinder som ønsker noget nyt og moderne, og teenagepigen som kun ønsker at få rette spidserne til, lige netop derfor er Rustic hele familiens salon.

Se vores priser og book tid

Fælles for alle klipninger er, at det altid foregår i tørt hår. På denne måde kan man bedre kontrollere hvivler og fald, og samtidig klippe frisuren ud fra et mere naturligt look.

Rustic Hair and Makeup tilbyder alt inden for farvebehandling. Der arbejdes primært med miljøvenlige produkter, uden skadelige stoffer og kemi. Produkterne er godkendt til ”Grønne saloner”. Farverne som bruges hos Rustic Hair and Makeup indeholder arganolie , hvilket gør dem meget skånsomme og særdeles plejende.

Sortimentet indenfor styling og plejeprodukter er ligeledes miljøvenlige og uden skadelige stoffer. Dette er naturligvis både til gavn for dig og miljøet.

Extensions

Rustic Hair and Makeup tilbyder alt inden for extentions:

  • Hot fusion
  • Cold fusion
  • Tape on and of
  • Weft
  • Bounce bounce

At sætte en pris på extensions er rigtig svært, da det er helt individuelt fra person til person hvordan det skal laves og hvilken extension man ønsker at benytte.

Kig ind i salonen og få vejledning omkring hvad der passer til dit hår og få et uforpligtende tilbud på hvad det koster at lave…

Opsætninger

Opsætninger har altid haft min helt store interesse. Det er en meget stor ære, at få lov til at sætte håret på en konfirmand, brud, sølv/guld-brud osv. Det altafgørende for en vellykket opsætning er tillid og dialog.

Hos Rustic Hair and Makeup vil du opleve, at dialogen omkring dine ønsker og krav er grobund for et succesfuldt resultat. Vi har en stor passion for lang hårs opsæt, og har stor erfaring inden for området. Kig ind i salonen, så tager vi en snak om dine ønsker – alt kan lade sig gøre – bare spørg.