En salon med kvalitet og forkælelse for hele familien

Velkommen til Rustic Hair and Makeup

Rustic Hair and Makeup åbnede i 2016. Målet var at skabe et rum og en god arbejdsplads. Her er der tid til fordybelse i frisørfaget, og naturligvis er kunden i fokus fra start til slut.

Rustic Hair and Makeup er frisørsalonen for dig, der ønsker, at dit frisørbesøg skal være en inspirerende, professionel og personlig oplevelse.

I en hektisk hverdag med mange planer og gøremål sørger vi for, at du kan læne dig tilbage for en stund og nyde roen i den afslappede atmosfære.

Du vil opleve en ukompliceret, ærlig og nærværende salon, hvor du, dit hår, din udstråling og din stil er i fokus.

Salonen udgør i dag et team af dygtige og entusiastiske håndværkere med et helt specielt øje for klædelighed. Vi bestræber os altid på, at hvert besøg i salonen er en oplevelse for kunden.

Vi har kun én kunde ad gangen, hvilket betyder, at vi altid har den nødvendige tid til grundig vejledning, inden behandlingen påbegyndes. Det er mindst ligeså vigtigt for os, som det er for kunden, at vi finder den rigtige frisure, som understreger kundens personlighed på bedste vis.

Inspirationen henter vi fra ind- og udland, fra efteruddannelse hos de bedste i branchen, gennem design, mode og hvad der ellers rører sig omkring os.