Om Rustic

En salon med kvalitet og forkælelse for hele familien

Velkommen til Rustic Hair and Makeup

Min mission som frisør er, at du skal føle dig forstået og forkælet. Som kunde hos mig, er det dig det handler om. Jeg vil gøre mit allerbedste for, at du får en unik oplevelse, hvor det handler om dig fra første øjeblik. I en hektisk hverdag, med mange planer og gøremål, vil jeg sørge for, at du kan læne dig tilbage for en stund – nyde roen i den afslappede atmosfære med en god kop kaffe, eller med et glas bobler i hånden.

Rustic Hair and Makeup er en hyggelig og personlig salon, hvor der er plads til hele familien. Jeg tilbyder bl.a. familiepakker, hvor mor og barn/børn kan bestille en ”familietid”. Det betyder, at jeg kan klippe børnene, mens mor sidder med farve i håret.  Endvidere tilbyder jeg også venindeordninger, hvor du og din veninde kan få en bedre pris sammen.

Som en ekstra service til mine kunder, holder jeg åbent til kl. 22 om torsdagen, og åbner igen kl. 7.00 fredag morgen. Jeg håber, at disse udvidede åbningstider kan hjælpe dig med at få din hverdag til at hænge sammen.

En salon med kvalitet og forkælelse for hele familien

Velkommen til Rustic Hair and Makeup

Rustic hair and make-up åbnede i 2016.  Målet var, at skabe et rum og en god
arbejdsplads. Her er tid til fordybelse i frisørfaget, og naturligvis er kunden i fokus fra start til slut.

Rustic hair and makeup er frisørsalonen for dig, som ønsker, at dit frisørbesøg er en inspirerende, professionel og personlig oplevelse.

I en hektisk hverdag, med mange planer og gøremål, sørger vi  for, at du kan læne dig tilbage for en stund, og nyde roen i den afslappede atmosfære.

Du vil opleve en ukompliceret, ærlig og nærværende salon, hvor du, dit hår, din udstråling og din stil er i fokus.

Salonen udgør i dag et team af dygtige og entusiastisk håndværkere, med et helt specielt øje for klædelighed. Vi bestræber os altid på, at hvert et besøg i salonen er en oplevelse for kunden

Vi har kun én kunde ad gangen, hvilket betyder, at vi altid har den nødvendige tid til grundig vejledning inden behandlingen påbegyndes. Det er mindst ligeså vigtig for os, som det er for kunden, at vi finder den rigtige frisure, som understreger kundens personlighed på bedste vis.

Inspirationen henter  vi fra  ind- og udland, fra efteruddanelse fra de bedste i brancen, gennem design,  mode og hvad der ellers rører sig omkring os.

Rustic Hair and makeup

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 09.00 - 15.30
Onsdag 09.00 - 15.30
Torsdag 09.00 - 22.00
Fredag lige uger 07.00 - 17.00
Fredag ulige uger 07.00 - 15.00
Lørdag lige uger 08.00 - 12.00
Lørdag ulige uger Lukket
Søndag Lukket