Om Rustic

En salon med kvalitet og forkælelse for hele familien.

Velkommen til Rustic Hair and Makeup.

Min mission som frisør er, at du skal føle dig forstået og forkælet. Som kunde hos mig, er det dig det handler om. Jeg vil gøre mit allerbedste for, at du får en unik oplevelse, hvor det handler om dig fra første øjeblik. I en hektisk hverdag, med mange planer og gøremål, vil jeg sørge for, at du kan læne dig tilbage for en stund – nyde roen i den afslappede atmosfære med en god kop kaffe, eller med et glas bobler i hånden.

Rustic Hair and Makeup er en hyggelig og personlig salon, hvor der er plads til hele familien. Jeg tilbyder bl.a. familiepakker, hvor mor og barn/børn kan bestille en ”familietid”. Det betyder, at jeg kan klippe børnene, mens mor sidder med farve i håret.  Endvidere tilbyder jeg også venindeordninger, hvor du og din veninde kan få en bedre pris sammen.

Som en ekstra service til mine kunder, holder jeg åbent til kl. 22 om torsdagen, og åbner igen kl. 7.00 fredag morgen. Jeg håber, at disse udvidede åbningstider kan hjælpe dig med at få din hverdag til at hænge sammen.

 

Janni

Jeg hedder Janni Kjærgaard. Jeg har været uddannet frisør siden 2008, og har naturligvis den 4 årige uddannelse. I min salon, vil du møde en ærlig og entusiastisk  håndværker, som sætter en ære i sit arbejde. Jeg ved, at en tur til frisøren er en tillidssag. Jeg ønsker at levere 110 %, og vil yde mit bedste hver gang du besøger Rustic – Hair & Makeup.

Jeg lytter altid til kundens behov, og ønsker at give en personlig og brugbar vejledning. Mit mål er, at du forlader salonen som en yderst tilfreds kunde. Når du er tilfreds, er jeg også!

Forud for en hver behandling, sætter jeg dialogen omkring behov og ønsker meget højt. Kun gennem ærlig dialog, kan jeg vejlede og guide dig, så du får den ønskede frisure. Jeg lover dig, at du altid får min ærlige og oprigtige mening. Jeg bruger hellere lidt ekstra tid på dialogen med dig, frem for, at du ikke føler dig forstået.

Jeg er udlært ved Hair Fiction i Varde. Her arbejdede jeg 1,5 år efter endt uddannelse. Herefter har jeg været hos Aquahair i Vejen i 6 år, og har gennem de sidste par år været hos A house of hair i Varde.
Jeg er blevet selvstændig frisør fordi jeg elsker mit arbejde, og kontakten med hver enkel kunde. Når du sidder i min frisørstol, kan du være sikker på, at jeg yder mit allerbedste og giver mig 100 % hver gang.
Inspirationen henter jeg fra de bedste frisører i branchen – både fra ind- og udland. Jeg er altid opmærksom på, hvad der rører sig, og er meget nysgerrig efter at lære nyt og blive dygtigere til mit fag.

Mia

Mia er 3. års elev. Mia er utrolig dygtig og meget perfektionistisk . Hun har stor passion for frisørfaget, det mærkes tydeligt når hun arbejder. Vi giver 20% elev rabat på Mia's behandlinger.

Nyheder

No recent Facebook posts to show